Vrede

A+ A A-

Vrede vzw wil beweging maken rond vrede en structurele sociale rechtvaardigheid. Informatie moet bijdragen om zowel individuen als georganiseerde groepen actieve interesse te doen krijgen voor het wereldgebeuren. 

Wordt vrijwilliger

Het uitgangspunt van Vrede vzw is dat een gedegen kennis van het wereldgebeuren onmisbaar is als fundering voor een gezond maatschappelijk verzet tegen discriminatie, militarisering, ecologische problemen, economische en sociale onrechtvaardigheid. Hiervoor werkt Vrede vzw samen met andere verenigingen en individuen om coherente actie op te zetten. Dit als actief, organisatorisch en/of ondersteunend element.

Laat het leed in de wereld je niet koud en kriebelt het om iets te ondernemen? Word dan snel vrijwilliger bij Vrede vzw en sluit je aan bij een enthousiaste groep activisten die via concrete acties het verschil willen maken.

Dagelijks vredesbeweging maken is geen eenvoudige klus voor Vrede vzw. Vrijwilligers zijn daarom onmisbaar. Voor tal van uiteenlopende en uitdagende functies zijn we steeds op zoek naar enthousiaste mensen die hun steentje willen bijdragen om zo de vrede een hart onder de riem te steken.

Ben je werkzoekend, student, gepensioneerd of heb je gewoon wat tijd over voor Vrede vzw? Heb je het hart op de juiste plaats? Wil je twee dagen in de week of een halve dag per jaar in het getouw zijn? Van thuis uit of op het secretariaat? Als fotograaf, verslagnemer, mediawatcher, klusjesman, vertaler, ontwerper, organisator, ledenwerver of met de informatiestand de organisatie vertegenwoordigen? Wat jouw ervaring of talent ook is: je bent van harte welkom om deel uit te maken van het vredesteam!

Maak het verschil

Spreekt onze aanpak en filosofie je aan? Voel je er wat voor om bij Vrede vzw als vrijwilliger aan de slag te gaan?

Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie of om opgenomen te worden in onze vrijwilligersmailing.

Vrede copyright 2013

Login or Register

LOG IN