Vrede

A+ A A-

GroteParadeVrede vzw

Vrede vzw is een sociaal-culturele beweging actief rond internationale politiek en vredesproblematiek. Vrede vzw organiseert onder andere het Eye On Palestine filmfestival, voert actie tegen de aankoop van nieuwe gevechtsvliegtuigen, zet campagnes op tegen kernwapens,...

Elke twee maanden zorgt Vrede voor een scherpe analyse van het wereldgebeuren in haar tijdschrift voor internationale politiek. Meer info daarover vind je hier.

Vrijwilliger worden

Wil je een deel van je vrije tijd ter beschikking stellen van een vredesbeweging en tegelijkertijd ervaring opbouwen via vrijwilligerswerk? Laat het ons weten!

Vrijwilliger zijn kan van twee dagen per week tot een halve dag per jaar, van thuis uit of op het secretariaat, als fotograaf, verslaggever, klusjesman of –vrouw, organisator, vertaler, actievoerder, ontwerper, ledenwerver, flyeraar, met de informatiestand,....

Geprikkeld om je mee in te zetten en deel uit te maken van ons vredesteam? Neem contact op met Lieve voor meer informatie of om opgenomen te worden in onze vrijwilligersmailing!

petities

 Infostandfilminfostandinfostandherdenkinginfostand

Vrede copyright 2013

Login or Register

LOG IN