Activiteit

datum 
wo 11 nov 2020
Uur 
19u30
plaats 
Dok Noord 4F, bus 203
Gent 9000
BE
wie 
Vrede vzw
GEANNULEERD! Vrijwilligersbijeenkomst || Campagne tegen Kernwapens

GEANNULEERD! Vrijwilligersbijeenkomst || Campagne tegen Kernwapens

Deze vrijwilligersbijeenkomst wordt uitgesteld omwille van de gewijzigde coronamaatregelen. We houden jullie op de hoogte van de nieuwe datum.

Nog maar 3 ratificaties en het VN-verbodsverdrag op kernwapens treedt in werking. Toch houdt ons land nog steeds het been stijf en weigert het het verdrag te ondertekenen. Het is tijd om een duidelijk signaal te geven aan onze nieuwe regering en massaal de straat op te gaan.

Heb jij zin om samen te denken, plannen en nieuwe acties op te zetten voor een kernwapenvrije wereld? Dan ben je aan het juiste adres. Op woensdag 11 november spreken we (coronaveilig) om 19u30 af in De Expeditie (Dok Noord 4F, 9000 Gent) voor een eerste vrijwilligersbijeenkomst*.

We blijven niet bij de pakken zitten maar steken de koppen bij elkaar en zetten onze verontwaardiging om in actie. Als vrijwilliger kan je meehelpen op verschillende gebieden, afhankelijk van je interesses, talenten en de hoeveelheid tijd die je wilt investeren. Wil jij ook vrijwilliger worden? Geef ons een seintje via maud@vrede.be en kom langs op onze vrijwilligersbijeenkomst.

© 2021 vrede vzw - website by