Activiteit

datum 
zo 25 okt 2020
Uur 
10u30
wie 
Kif Kif
LEESCLUB || Kif Kif Zoomt in: Edward Said

LEESCLUB || Kif Kif Zoomt in: Edward Said

'Kif Kif zoomt in' is een leesclub voor al wie zin heeft om korte teksten te lezen die van historisch belang waren in de geschiedenis van de anti-racistische strijd en de globale dekolonisering van de geesten. De leesclub is vooral bedoeld als een gezellig en inspirerend dompelbad. We zoomen dus samen in op de inhoud van de teksten, en gezien de huidige coronamaatregelen komen we daarvoor online samen op .... Zoom.

In deze sessie zoomen we in op Edward Said en zijn visie op oriëntalisme. We lezen geen volledige boeken, maar wel korte fragmenten. Die korte fragmenten neem je op voorhand even door en tijdens de (online) bijeenkomst wisselen we dan van gedachte. Wat heeft ons geraakt? Brengt het nieuwe inzichten? Zijn er dingen waar je het moeilijk mee hebt? Kan je er iets mee in je eigen leven?

Deelname is gratis, maar gelieve wel goed op voorhand in te schrijven zodat we je tijdig de tekstfragmenten kunnen doorsturen. Er zijn slechts 12 plaatsen. Schrijf je dus zeker in via deze link: https://forms.gle/ioJ9cvabF5AkWS996

© 2020 vrede vzw - website by