Printvriendelijke versie
Word lid van Vrede

Word lid van Vrede

Word nu lid van Vrede en geniet van ons uniek aanbod. 

Vrede vzw is een erkende sociaal-culturele organisatie die werkt aan een vreedzame internationale samenleving. We zetten sterk in op het verspreiden van informatie en inzichten inzake internationale politiek, (kern)bewapening, NAVO, de conflicten in de regio Midden-Oosten en Noord-Afrika, etc.

Vrede tracht mensen en groepen in beweging te zetten en samen met andere organisaties te werken aan de democratische uitbouw van onze samenleving. Daartoe organiseren we activiteiten, acties, vormingen, demonstraties, campagnes, ... en trachten we het beleid te beïnvloeden.

Steun Vrede vzw en help ons zo om minder afhankelijk te worden van subsidies. Uw vaste maandelijkse bijdrage betekent voor Vrede vzw een zekerheid aan inkomsten in deze volatiele tijden. Als lid ontvangt u ons driemaandelijks bewegingsblad "Vredestelex". Als steunend lid draagt u 1 euro bij aan het lidmaatschap en wordt de rest van het bedrag beschouwd als gift.

Door het volmachtformulier te ondertekenen, geeft u vanaf heden tot uitdrukkelijke herroeping toestemming aan Vrede vzw een opdracht te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening te debiteren en aan uw bank om het volgende bedrag te debiteren.

Als u nu een domiciliëring neemt, ontvangt u  GRATIS het nieuwe boek ‘Weg van Oorlog' van Ludo De Brabander t.w.v. 15 euro.

 

steun ons

© 2021 vrede vzw - website by