Image
no war
#NoWar2023
Conferentie

Je bent tegen oorlog, maar wat is het alternatief? Geweldloze conflictbeheersing is een van de drie kernstrategieën van het alternatieve mondiale veiligheidssysteem van World BEYOND War. Maar wanneer de rechtsstaat en diplomatie falen en er geweld aan de gang is, vragen zowel doorgewinterde activisten als nieuwkomers zich vaak af of ongewapend verzet effectief kan zijn tegen een militaire invasie, bezetting en oorlog.

Gedurende drie dagen van virtuele panels, trainingen en discussiesessies zal #NoWar2023 argumenten aanvoeren om de effectiviteit van geweldloos verzet te verdedigen als middel om conflicten op te lossen. Daarbij worden casestudies gepresenteerd van ongewapend burgerverzet tegen invasies, bezettingen en dictaturen van over heel de wereld.

World BEYOND War's #NoWar2023 jaarlijkse wereldwijde conferentie wordt virtueel georganiseerd op het Zoom Events platform en brengt vredes- en anti-oorlogs individuen en organisaties van over de hele wereld samen om te delen, te reflecteren, strategieën uit te stippelen en te organiseren voor de afschaffing van oorlog.

Programma, tickets en registratie hier!

Organisatie
World BEYOND War
Datum
-
Talen
Engels