Image
Oxfam

Oxfam

Oxfam Trailwalker 2022
Actie

Op 27 en 28 augustus verwachten we je voor een onvergetelijke trektocht door de Ardennen. Een stevige wandeling van 100 km (of 25 km), een grote stap naar een eerlijkere wereld.

Een onvergetelijke uitdaging wordt het zeker, maar de beloning is in elk geval de moeite waard: beleef samen met je team unieke momenten in het Grote Woud van Saint-Hubert. Daarbovenop steun je het goede doel. Het ingezamelde geld – min. € 1750 per team – gaat naar Oxfam-projecten over de hele wereld.

Vijftiende editie

Het parcours van 2022 (de vijftiende editie al!) wacht op jou. We bekijken waar we het kunnen aanpassen om hobbelige paden te vermijden. De charme en de natuur zijn in elk geval van de partij. En wat zweetdruppels, natuurlijk. Neem minimaal 2 trouwe supporters mee om te bevoorraden en aan te moedigen. We nemen de nodige veiligheidsmaatregelen om rekening te houden met de mogelijke aanwezigheid van COVID-19 op het evenement. 

Praktisch

Dit jaar bieden we opnieuw een parcours van 25km aan. Wandel 25 km in maximaal 7 uur, in teams van 2 tot 8 personen. Zamel samen minstens € 1000 euro in voor Oxfam-projecten over de hele wereld. De ideale teambuilding!

Een paradijs voor wandelaars! De idyllische bossen van de Ardennen, de Fourneau Saint-Michel, de pittoreske dorpjes Nassogne, Bure en Mirwart wachten je op. Maar ook bosbessen, wilde paddenstoelen en, wie weet, een sierlijk hert? Genoeg om je te motiveren tot de finish.

Alle info hier!

Organisatie
Oxfam
Datum
-
Adres

België