Image
WAPT
Women at the Peace Table
Lezing

Op zaterdag 17 juni nodigen we u uit in het Perron in Ieper, voor onze internationale conferentie Women at the Peace Table. Vrouwen een evenwaardige rol geven in conflictpreventie en -resolutie, is een noodzakelijke opdracht om vrede meer kans op slagen te geven. Alle details kan je hier terugvinden.

Programma

Er wordt nog volop gewerkt aan het programma maar het ziet er alvast zeer veelbelovend uit. We laten ons inspireren door vrouwen met ervaring zoals de Afghaanse Sima Samar en Congolese Annie Matundu Mbambi. We gaan in gesprek met de vrouwen achter de Israëlisch-Palestijnse organisatie The Parents Circle en luisteren naar de toekomstplannen van jonge klimaatactivisten. In de namiddag bieden we verschillende actieve workshops aan waaruit je vrij kan kiezen.

Je kan het programma hier bekijken.

Prijs en inschrijven

Deelname aan de conferentie kost 15 euro, lunch en koffiepauzes inbegrepen. Inschrijven doe je door dit formulier in te vullen en daarna 15 euro over te schrijven op het rekeningnummer BE65 7310 5457 4696 met de mededeling “Conferentie 2023 + uw naam”.

Praktisch

De conferentie vindt plaats op zaterdag 17 juni 2023 van 9.00 tot 17.00 uur in Het Perron te Ieper, Maarschalk Fochlaan 1. Het Perron ligt vlak naast het treinstation en is vanuit verschillende steden vlot bereikbaar.

Meer informatie

info@mothersforpeace.be

Organisatie
Vredesstad Ieper
Datum
Adres

CC het Perron
Maarschalk Fochlaan 1
8900 Ieper
België

Toegankelijkheid
De locatie is rolstoeltoegankelijk.