Foto- en videoverslag: De Terugkeer van de Mens

Image
banner
Foto- en videoverslag: De Terugkeer van de Mens
Video
1 minuut

Afgelopen zaterdag, 21 september 2024, op de Internationale Dag van de Vrede, openden we met zo'n 300 aanwezigen in de Sint-Niklaaskerk te Gent de vredestentoonstelling van Frans Wuytack: De Terugkeer van de Mens.

Het was een ontroerende ode aan het leven en werk van Frans, vol muziek en poëzie, waarbij de nadruk lag op zijn hoopvolle boodschap van vrede.

De Terugkeer van de Mens is gratis te bezoeken in de Sint-Niklaaskerk, Gent. Tijdens de openingsweek (22-29 september) is de expo dagelijks open van 10-17u. Na de openingsweek is de tentoonstelling te bezichtigen tot en met 10 november, op vrijdag, zaterdag en zondag, telkens van 10-17u. Voor meer praktische informatie, ga naar franswuytack.com.

In het kader van dit culturele vredesproject organiseert Vrede vzw op 9 oktober in de Sint-Niklaaskerk een gespreksavond over vergeten conflicten vanuit vrouwelijk perspectief. Meer informatie daarover vind je hier.

Foto's: Brecht Vanmeirhaeghe.


Iets fouts of onduidelijks gezien op deze pagina? Laat het ons weten!

Thema
Land

Campagne

21 september is door de VN uitgeroepen tot Internationale Dag voor de Vrede. Vrede vzw roept al enkele jaren op om die dag zichtbaar te maken door de vredesvlag uit te hangen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze digitale nieuwsbrief.


Source URL: https://vrede.be/nieuws/foto-en-videoverslag-de-terugkeer-van-de-mens