Word lid

Image
Logo Word lid van Vrede

Vrede vzw is een erkende sociaal-culturele organisatie die werkt aan een vreedzame internationale samenleving. We zetten sterk in op het verspreiden van informatie en inzichten inzake internationale politiek, (kern)bewapening, NAVO, de conflicten in de regio Midden-Oosten en Noord-Afrika, etc.

Vrede tracht mensen en groepen in beweging te zetten en samen met andere organisaties te werken aan de democratische uitbouw van onze samenleving. Daartoe organiseren we activiteiten, acties, vormingen, demonstraties, campagnes, ... en trachten we het beleid te beïnvloeden.

Steun Vrede vzw en help ons zo om minder afhankelijk te worden van subsidies. Jouw vaste maandelijkse bijdrage betekent voor Vrede vzw een zekerheid aan inkomsten in deze volatiele tijden.

Als lid ontvang je ons driemaandelijks bewegingsblad "Vredetelex". Als steunend lid draag je 1 euro bij aan het lidmaatschap en wordt de rest van het bedrag beschouwd als gift.

Als nieuw lid verwelkomen we je met een informatief geschenk. Ontvang je graag het boek Weg van oorlog - Over militarisme en antimilitarisme van Ludo De Brabander of lees je liever de strip Wapenhandel: een business zoals alle andere? van GRIP? Aan jou de keus. Duid jouw voorkeur aan in het formulier en wij bezorgen jouw welkomstgeschenk per post.

 

Welkomstgeschenk voor nieuwe leden

Image
Strip
Image
PEACE