Contact

De normale openingsuren van het secretariaat zijn maandag, dinsdag en donderdag van 9u00 tot 12u00 en van 13u tot 16u00.

☎ We zijn dan ook telefonisch te bereiken op het telefoonnummer + 32 (0)9 233 46 88.

✉ Per mail zijn we te bereiken op onderstaand adres, of op de persoonlijke mailadressen.

Kies de persoon die je wenst te contacteren

U kan - na afspraak - ook terecht in ons documentatiecentrum 'Bibliotheek Jan Verwest'.

Wegbeschrijving

Ons kantoor bevindt zich op: Dok Noord 4F, bus 203, 9000 Gent.

We zitten op de tweede verdieping van 'De Expeditie', of gebouw F. Je geraakt hier via Dok Noord of de Sint-Salvatorstraat (ter hoogte van de nummers 16 en 18). De kantooringang van gebouw F is naast de overdekte fietsenstalling.

Openbaar vervoer

Ons kantoor is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Indien u van buiten Gent komt neemt u best de trein naar station Gent Sint-Pieters. Vandaar kan u makkelijk tram 1 nemen richting Korenmarkt. Aan de Korenmarkt stapt u over op tram 4 richting Muide. De dichtstbijzijnde halte is "Heilig Kerst". Vanaf deze halte loopt u mee in de richting van de tram tot aan de voetgangers ingang Dienst Facility Management stad Gent, Sint-salvatorstraat 16. Als u hier naar binnen gaat bevindt het kantoor zich in het derde gebouw op uw rechterkant.

Auto

Er is geen parkeerterrein aan De Expeditie zelf. U kan wel parkeren in de ondergrondse betalende parkeergarages van Indigo uitgang ‘Carelsplein’. Het adres om deze parking te bereiken is: Dok Noord 7 9000 Gent

Met de fiets en te voet

U kan uw fiets parkeren aan de ruime fietsenstalling voor onze deur.