Kalender

Actie
-

Op elk campagnemoment onder de Stadshal staat een bepaalde invalshoek centraal: daklozen, vluchtelingen, ‘oude’ en ‘nieuwe’ armen, mensen die geen betaalbare koopwoningen meer vinden.

Webinar
-

De catastrofale gevolgen van de oorlog in Oekraïne laten weinigen onberoerd. Hoe geraken we nog uit deze spiraal van geweld? Het Vlaams Vredesinstituut organiseert een webinar rond deze broodnodige denkoefening.

Evenement
-

Welkom op de Hart boven Hard-dag van 11 juni, van 10u tot 16u

Evenement
-

De netwerkdag is voor de vrijwilligersverengingen en burgerinitiatieven die samenwerken in Gastvrij Netwerk vzw. Een unieke gelegenheid om de vele vrijwilligers voor mensen op de vlucht uit verschillende regio's bijeen te brengen.

Evenement
-

Op 20 juni vieren we Wereldvluchtelingendag. Deze dag staat in het teken van de sterkte en de veerkracht van mensen op de vlucht.

Lezing
-

Naar aanleiding van Wereldvluchtelingendag staan we stil bij de opvang van mensen op de vlucht. De solidariteit voor mensen die Oekraïne moeten ontvluchten is hoog en de situatie roept opnieuw vragen op over het migratiebeleid.

Actie

We roepen iedereen op om in het weekend van 25 en 26 juni 2022 naar Madrid te komen om zich te verzetten tegen de volgende NAVO-top die daar zal doorgaan.

Vorming
-

Het open jongerencollectief Climate CollActive onder de vleugels van Globelink en 11.11.11, organiseren in de eerste week van juli een klimaatactiekamp.

Vorming
-

Ontdek 10 dagen lang de Palestijnse sfeer en cultuur onder dagelijkse bezetting.

Actie
-

Samen met vrienden wandelen, geld inzamelen en je zo inzetten voor vluchtelingen: dat is de Refugee Walk.

Actie
-

 Doe mee en samen fietsen we voor een kernwapenvrije wereld.