Kalender

Webinar
-

Ludo De Brabander zal geschiedenis en achtergrond van dit bezettingsconflict schetsen en stilstaan bij obstakels en opportuniteiten voor het verwezenlijken van de Palestijnse rechten.

Vorming
-

Aan de hand van interactieve workshops geven we je tools, competenties en vaardigheden om het activistische middenveld te versterken.

Webinar
-

“MASKERS AF” is de rode draad voor de 32ste editie van de Gentse Feesten Debatten. Vele keren in het voorbije jaar hebben we meegemaakt dat het systeem zichzelf ontmaskert: op ecologisch niveau met haarden van vervuiling, op sociaal niveau door de schrijnende ongelijkheid.

Evenement
-

Het drama van Hiroshima en Nagasaki joeg een kwartmiljoen mensen de dood in. De herdenking in Gent wil een duidelijke boodschap meegeven aan de huidige regering: wij willen geen kernwapens in België!

Evenement
-

Meer dan ooit hebben we nood aan solidariteit, aan vriendschap, aan feest... Kortom: aan alles wat ManiFiesta is.

Actie
-

Laat je stem horen en neem deel aan onze fietstocht en/of picknick in Kleine Brogel. Prik alvast 26 september in je agenda!

Actie

De klimaatcrisis is een feit en ze wordt steeds voelbaarder. Daarom gaan we de straat op en vragen we onze politici naar ambitieuze daden.