Kalender

Tentoonstelling
-

De Bengaalse fotograaf Turjoy Chowdhury portretteert mensen op de vlucht in pure, kleurrijke en van drama ontheven beelden.

Webinar
-

This webinar series provides an interactive platform to discuss and exchange best practices and develop initiatives that foster diversity and encourage global citizenship.

Theater
-

Kelly wordt een monoloog over eergevoel en integriteit, over een persoonlijke strijd in het licht van de wereldgeschiedenis.

Webinar
-

On October 27th, we will discuss the actions and activities for a Nuclear Weapons Free Europe.

Beurs
-

COP26 must not pass by without world leaders getting to grips with the massive climate damage done by war and preparations for war.

Lezing
-

Op de infomomenten maak je kennis met de wereld van de wapenhandel en ontdek je hoe wij wapenhandel kunnen stoppen.

Festival

Het 'Festival voor Vrede' in Gent wil een stapsteen zijn in de richting van een meer vreedzame, verdraagzame, solidaire en rechtvaardige samenleving.

Festival
-

Drie dagen strijken we neer in De Vooruit en omstreken voor panelgesprekken, interviews, docu en filmvoorstellingen, lezingen, tentoonstellingen, workshops, … De rode draad: (on)gelijkheid in al zijn facetten. 

Actie

Elk jaar trekken we op 10 december onder het motto ‘Defend the Defenders’ de straat op om mensenrechtenactivisten en sociale bewegingen wereldwijd te steunen.