Steun ons

Image
steun ons

Vrede zet zich al jaren in voor een rechtvaardige en vreedzame internationale samenleving. Dit doen we door het publiek te informeren, actie te voeren en te proberen wegen op het politieke beleid rond onze twee hoofdlijnen: Ontwapening en het Midden-Oosten/Noord-Afrika. Zo steken we dezer dagen veel energie in de strijd tegen kernwapens.

Om dit te kunnen blijven doen, rekenen we op jouw steun. Investeer nu een klein beetje in de vredesbeweging en spaar veel geld uit op lange termijn!

Je kan Vrede vzw financieel steunen via ons vdk-rekeningnummer BE25 8939 4408 3382 of je kan gebruik maken van de digitale invulformulieren.

Word lid

Steun Vrede vzw op een structurele manier door lid te worden.

Legaten

Ken je een persoon die misschien een deel van zijn of haar nalatenschap aan de vredesbeweging wil schenken? Dat kan best gebeuren via een eigenhandig of notarieel testament.

Je kan ook opteren voor een duo-legaat in het geval je iets wil nalaten aan een erfgenaam die hoge successierechten moet betalen. Opgelet de optie duo-legaat wordt afgeschaft vanaf 1 juli 2021 door de wijziging van de Vlaamse erf- en schenkbelasting. Heb je Vrede vzw opgenomen in een duo-legaat, dan ga je best even langs je notaris om te bekijken wat er aangepast moet worden.

Vanaf 1 juli kan je een schenking in het kader van een legaat doen aan Vrede vzw, zonder dat Vrede vzw daarop belast wordt.

Indien je of iemand die je kent een legaat aan Vrede vzw overweegt, kan je best contact opnemen met Pieter Teirlinck, Pieter@vrede.be of 09/233.46.88.