Vormingen

Kennis over en inzicht in het internationaal gebeuren vormen de basis voor elke maatschappelijke actie ter bevordering van een vreedzame en rechtvaardige samenleving. Daarom staan we paraat met expertise over een breed scala aan onderwerpen die betrekking hebben op onze 2 hoofdthema’s: militarisering en de MONA-regio (Midden-Oosten en Noord-Afrika). Sprekers zijn beschikbaar voor lezingen, debatten, interviews, workshops, enz.

Niet exhaustieve lijst van onderwerpen: de NAVO, het Europees defensiebeleid, kernwapens, wapenhandel, oorlogen (Afghanistan, Irak, ...), de Palestijnse kwestie, de Koerdische kwestie, de Sahrawi, de Arabische Lente, doorlichting van landen in de MONA-regio, de vredesbeweging in België, demilitarisering, enz.

Contacteer ons gerust met jouw specifieke vragen en behoeften.

Tarieven en afspraken

Voor een vorming van 2 uur hanteren we een richtprijs van 150 euro. We moedigen kapitaalkrachtige organisaties aan om een hoger tarief te betalen, zodat we ook kunnen werken met groepen die weinig of geen middelen hebben.

Contact

Geïnteresseerd in het boeken van een spreker of het organiseren van een vormende activiteit? Vul dit formulier in of mail naar ludo@vrede.be. Je kan ons ook telefonisch bereiken op 09/233 46 88.

Onze eigen educatieve activiteiten zijn terug te vinden in de kalender.