Image
banner
505 - concerten voor menselijkheid

Vrede vzw doet mee aan de 505 - Concerten voor menselijkheid, een muziekevenement op zondag 5 mei 2024 in Antwerpen. De concerten zijn een initiatief van een grote groep geëngageerde burgers, gesteund door artiesten, de cultuur- en eventsector, het middenveld, organisaties en bedrijven. En allemaal willen we één ding: leven in een menselijke samenleving. 

Geniet op 505 - Concerten voor menselijkheid een hele dag gratis van de beste muziek. En geef met vele anderen mee het signaal dat we willen leven in een solidaire, menselijke wereld. 

​Op poten gezet door psychologe en auteur Elisabeth Van Lierop, haar man Tijs Delbeke, muzikant bij o.a. Balthazar en Warhaus, en Els Hertogen, 11.11.11 directeur, geven de '505 - Concerten voor Menselijkheid' een krachtig signaal naar onze beleidsmakers, een maand voor de verkiezingen, voor een meer humaan en empathisch beleid.

Dit bijzondere initiatief, gedragen door een collectief van betrokken burgers uit diverse achtergronden, de muziekscene, middenveldorganisaties en bedrijven, pleit voor een beleid en een samenleving die de menselijkheid centraal stellen. Tot dan!

Meer info via deze link

Organisatie
Vrede vzw e.a.
Datum
-
Adres

Sint-Jansplein
Antwerpen
België