Image
banner meloen
Poster: Gaza, not in my name!
Infographic
1 minuut

Bij ons kun je nu je eigen Palestina-poster ophalen om aan je raam te bevestigen. We zullen deze posters ook uitdelen tijdens acties en evenementen, zodat je jouw steun voor Palestijnse rechten zichtbaar kunt maken. Op de achterkant van de poster vind je verschillende manieren waarop je persoonlijk de Palestijnse zaak kunt ondersteunen en druk kunt uitoefenen op beleidsmakers.

De watermeloen symboliseert de Palestijnse vlag, die tot in 1993 verboden was in de bezette gebieden en die in Israël onderdrukt wordt. Wanneer de vrucht wordt opengesneden, toont het de kleuren van de Palestijnse vlag.

Je kunt de poster ophalen vanaf donderdag 2 november 2023, om 15:00 uur, in ons kantoor in Gent. We verzoeken je vriendelijk om van tevoren even te bellen op het nummer 09 233 46 88, zodat we zeker weten dat er iemand aanwezig is. Je kan ook een mailtje sturen naar bastien@vrede.be

Adres: Dok-Noord 4F/203, 9000 Gent.

Hieronder vind je de poster ook in PDF-formaat, zodat je deze zelf kunt afdrukken. Zorg ervoor dat je hem ophangt en je steun voor Palestijnse rechten laat zien!
 

Bijlage


Iets fouts of onduidelijks gezien op deze pagina? Laat het ons weten!

Land

Basisinfo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze digitale nieuwsbrief.